Distribuiti

Termeni si Conditii de Colaborare ATRO

  1. Generalitati

Domeniul online www.atro3dstudio.ro este propietate S.C. ATRO 3D Studio SRL si este unica forma sub care aceasta societate isi comercializeaza produsele.

S.C. ATRO 3D Studio S.R.L. este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate cu raspundere limitata, cu durata nelimitata in timp, cu sediul social in Bucuresti, sector 4, str. Hategana, nr 7A si care are:

– Cod Unic de Inregistrare: 32458414

– Nr. de ordine in registru comertului: J40/13959/2013 

 Nr. 33941 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la ANSPDCP

– Activitate principala: Activitate de design specializat 7410

Produsele ATRO sunt realizate preponderant din lemn si destinate decoratiunilor, cadourilor sau evenimentelor personalizate, amenajarilor interioare, materialului publicitar, elementelor de mobilier, activitatilor industriale, etc.

ATRO este specializata in proiecterea si executarea produselor unicat sau in serii foarte mici si isi propune sa comercializeze atat aceste produse cat si proiectele aferente in format electronic pentru cei care dispun de o tehnologia adecvata.

ATRO isi propune prin tehnologia si experienta de care dispune sa cristalizeze si ideile, preocuparile si dorintele altor entitati sau peroane fizice printr-un sistem ingenios de parteneriat.

Orice colaborare cu ATRO presupune din partea dvs. cunoasterea si acceptarea acestor Termini si Conditii.

 

  1. Definitii

ATRO– denumirea comerciala sub care se face referire in acest document la S.C. ATRO 3D Studio S.R.L.

CARACTERISTICILE produsului – ansamblul de parametrii (dimensiuni, modele, inscriptii personalizate, esente de lemn si finisaje folosite, etc) prin care, in consens CLIENT – ATRO inainte de validarea CONTRACTULUI, se definesc in mod univoc si fara nici o alta interpretare produsul care trebuie proiectat, executat si livrat.

COMANDA solicitare de livrare pentru produse care nu sunt personalizate, nu sunt execuate la comanda, nu sunt mai scumpe de 400lei (tva si transport inclus) si care se gasesc pe stoc.

CONFIDENTIALITATE – in legatura cu prelucrarea datelor in conformitate cu Legea 667/ 2001 si Legea 506/2004, ATRO avand numarul de inregistrare 33941 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal de la ANSPDCP.

CONTUL clientului – adresa de email si parola aferenta a fiecarui client necesare stabilirii CARACTERISTICILE produsului a validarii CONTRACTULUI si a LIVRARII

CONTRACT – contract la distanta – “orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;” vezi Articolul 2 Pct 7 OUG 34 din 4 iunie 2014.

CONTINUTUL SITEULUI – orice informatie scrisa, grafica, (termini, caracteristici produse, preturi, fotografii, etc.) sau de orice alta natura care se regaseste in SITE si care este specific ATRO

CURIER – persoana juridica terta specializata in operatiuni de curierat agreiata de catre ATRO

CLIENT – orice persoana fizica sau juridica care viziteaza SITEul sau care poarta corespondenta cu ATRO in vederea obtinerii de informatii, proiectarii, executarii sau livrarii unor PRODUSE prin incheierea un CONTRACT.

GARANTIA – perioada de timp, in conformitate cu Legea 449/2003, acordata fiecarui produs ca termen limita pentru remediere sau schimbarea unui produs din cauza unor neconformitati atribuite ATRO.

PERSONALIZARE – detaliu al PRODUSULUI, solicitat de CLIENT la comanda sa expresa, prin care un PRODUS standard devine unicat/serie unicat (aceste detalii pot fi nume, data, simbol, figurina, sigla, dimensiuni specifice, etc.)

PRODUSE – obiecte executate preponderent din diferite esente de lemn cu acoperire in conformiate cu solicitarea clientului. Produsele respecta intocmai CARECTERISTICILE lor

PROGRAME EXECUTIVE – fisiere care in functie de complexitatea produsului de realizat poate avea dimensiuni de la cativa biti la sute de Mb. Acestea pot fi furnizate in doua moduri: cod masina sau cod sursa. Nu sunt incluse aici sub nici o forma programe sau licente de citire a lor, aceste ne facand parte din spectrul de servicii oferite de catre ATRO.

SERVICIU – activitatea de proiectare, executie si livrare a unui produs solicitat de catre CLIENT.

SITE – domeniul www.atro3Dstudio.ro, proprietate S.C. ATRO 3D Studio S.R.L.

SUPORT DURABIL – orice instrument care permite consumatorului sau profesionistului să stocheze informaţii care îi sunt adresate personal, într-un mod accesibil pentru referinţe ulterioare pentru o perioadă de timp adecvată, în vederea informării, şi care permite reproducerea neschimbată a informaţiilor stocate;

TRANZACTIE – operatiune bancara directa intre CLIENT si ATRO sau intre CLIENT si CURIER privind incasare sau rambursare.

VALIDAREA CONTRACTULUI – data si ora emailului prin care CLIENTUL transmite ATRO acordul asupra CONTRACTULUI discutat de parti.

ZI –zi calendaristica si se considere ca fiind 24 de ore de la un eveniment (de exp: primirea coletului).

   

  1. Site

Utilizarea SITEului se va face numai cu respectarea Termenilor si Conditiilor prezente.

SITE-ul va ofera posibilitatea de a va informa asupra portofoliului nostru de servicii si produse, de a cere informatii suplimentare, de a comanda servicii sau produse sau de a devenii partener.

Continutul SITE-ului are caracter mai degraba informativ incercand sa creieze vizitatorului o imagine cat mai apropiata de posibilitatile si realizarile ATRO si a partenerilor sai. Dimensiunile si greutatea produselor se poate incadra intr-o toleranta de ± 10%, iar noantele culorilor prezentate pe site sunt aproximative in functie de luminozitate sau tehnica de reproducere.

SE LUCREAZA NUMAI LA COMANDAPE BAZA DE CONTRACT DE LA DISTANTA!

NU EZITATI SA VENITI CU PROPRIILE DVS. IDEI. Proiectele astfel executate de ATRO vor ramane in proprietatea ATRO dar va veti bucura de avantajele de a fi partener. Vezi pct 11.

 

Drepturi de autor (COPYRIGHT), intregul continut al SITE-ului  www.atro3dstudio.ro, incluzand, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. ATRO 3D Studio S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a S.C. ATRO 3D Studio S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati in scris, la adresa de email: office@atro3dstudio.ro

 

  1. Fraudare site

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.ATRO3DSTUDIO.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.ATRO3DSTUDIO.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.ATRO3DSTUDIO.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

  1. Politica de confidentialitate

5.1.     Pentru a colabora cu ATRO, CLIENTUL trebuie sa prezinte urmatoarele date:

–         Adresa de email

–         Numele si Prenumele

–         Telefonul mobil

–         Adresa de livrare

De la caz la caz pot fi necesare si alte date cum ar fi:                                                                                                                         Contul IBAN pentru rambursare sau in conditiile pct 8.3                                                                                                                   CI/CNP in cazul PARTENERILOR, etc.

5.2. Informatiile utilizatorilor SITE-ului sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul SITE. Pe SITE, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. ATRO  nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Pentru o mai buna intelegere a acestor clauze, va rugam consultati si Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

5.3 . Securitatea datelor personale si a informatiilor.                                                                                                                       Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date sunt accesibile numai de catre personalul autorizat al ATRO. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul ATRO. In cazul pierderii de informatii cauzate de “bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit SITE-ul, ATRO nu-si asuma nici o responsabilitate.

5.4. ATRO este inregistrata sub numarul 33941 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la ANSPDCP.

5.5. Site-ul ATRO foloseste pentru navigare COOKIES. Navigarea pe acest site presupune acceptul dvs. privind existenta lor.   Timpul de activare al COOKIES este de 48 ore.   Majoritatea browserelor suportă module COOKIES, dar utilizatorii își pot seta browserele pentru a le respinge și le pot șterge oricând doresc. Puteți controla și/sau șterge modulele cookie cum doriți. Puteți șterge toate modulele cookie care se află deja pe computer și puteți seta majoritatea browserelor să le respingă. Totuși, dacă faceți acest lucru, puteți fi obligat să modificați manual anumite preferințe de fiecare dată când vizitați un site, iar unele servicii și funcții pot să nu funcționeze. Puteți bloca/dezactiva modulele cookie în setările browserului web.

 

  1. Receptia PRODUSELOR se va face unilateral de catre CLIENT la primirea lor de la CURIER. In cazul in care se constata ca la transport coletele/PRODUSELE au fost deteriorate se consemneaza acest lucru impreuna cu reprezentantul CURIERULUI, eventual , daca exista aceasta posibilitate, se fac fotografii si se informeaza imediat ATRO prin email.

Deasemenea chiar daca nu sunt urme de deterioarare la transport a coletului/PRODUSULUI, CLIENTUL este obligat ca in urmatoarele 5 zile sa reclame orice deviere de la CARACTERISTICILE PRODUSULUI si impreuna cu ATRO sa ia hotararea cere se impune(acceptare, modificare, returnare, etc.).

Daca in 5 zile de la data livrarii ATRO nu a primit nici o sesizare scrisa pe email si acceptata de catre ATRO ca fiind neconformitate cu CARACTERISTICILE agreate prin CONTRACT, PRODUSUL se considera receptionat.

 

  1. Garantia care se acorda de catre ATRO este de maxim 1 an de la data livrarii pentru PRODUSE si 1 luna pentru PROGRAMELE EXECUTIVE .

In principiu sunt trei categorii de abordare a conditiilor de acordare a garantiei.

7.1.         Produsele executate din diferite esente de lemn.

Lemnul este foarte sensibil la conditiile de mediu. Cu toate ca lemnul folosit la executie este foarte bine uscat si foarte bine acoperit, ulterior prelucrarii, acesta poate lucra in timp daca mediul in care va fi tinut PRODUSUL de catre CLIENT nu se incadreaza in urmatoarele conditii:

–         Temperatura optima a mediului in care va sta PRODUSUL este de 20-22°C. Se Accepta o deviatie de ±10°C.

–         Umiditatea relativa cu cat este mai mica cu atat mai bine pentru durata de viata a produsului. Nu se admite umiditate relativ mai mare de 60%. Accidental si numai pentru perioade scurte se admite si valoarea maxima de 70%

–         Curatarea se va face normal dar se va tine cont cu atentie de tipul de acoperire specificata in CARACTERISTICI, asa cum se procedeaza si cu celelte produse din lemn din casa (mobile, parchet, etc.)

–         Interzis a se aplica substante chimice asupra PRODUSELOR.

–         PRODUSELE se vor ferii de radiatia directa a soarelui si nu vor fi amplasate in apropiere surselor de caldura.

Daca CLIENTUL nu respecta toate aceste reguli, pot aparea deformari, exfolieri sau alterari ale acoperirilor. Aceste aspecte se pot observa usor si PRODUSUL isi perde valabilitatea garantiei. Deasemenea se pierde garantia in cazul PRODUSELOR lovite, zgariate, sau supuse altor factori mecanici sau chimici.

Daca se constata pe parcursul unui an deviatii de la CARACTERISTICILE PRODUSULUI, se contacteaza imediat ATRO urmand ca de comun accord sa se ia o decizie de retusare, reparare, inlocuire, returnare. etc.

ATENTIE: Sunt acceptate numau deviatiile de la CARACTERISTICI!

In acest caz costul de transport pentru CURIER dus-intors pentru retusare, reparare, inlocuire va fi suportat de catre ATRO.

In cazul in care la primire, ATRO constata ca CARACTERISTICILE nu au deviatie, ATRO isi rezerva dreptul de a nu lua nici o masura si de a solicita CLIENTULUI plata pentru transportul dus-intors.

7.2.         Mecanisme anexe aferente PRODUSELOR.

Aceste pot fi balamale, ceasuri cu baterie, instrumente de masura, ornamente metalice sau de alta natura, sau orice alta obiect achizitionat de catre ATRO in vederea completarii PRODUSULUI.

Acestea isi pot pierde garantia in aceleasi conditii ca la pct 7.1

Procedura de reparare sau inlocuire se va stabilii de comun accord, fie prin trimiterea PRODUSULUI la ATRO fie prin trimiterea numai a mecanismului anexa aferent.

7.3.         Garantia pentru PROGRAMELE EXECUTIVE este de 1 luna de la data livrarii prin mijloace electronice, daca in CONTRACT nu se specifica altfel, timp in care se considera receptia efectuata. ATRO nu raspunde de performantele suportul pe care CLIENTUL isi inmagazineaza PROGRAMUL EXECUTIV.

 

  1. Comanda si Contractul de vanzare cumparare

ORICE COMANDA TREBUIE SA FIE MAI MARE DE 100 LEI + TVA + COSTURI DE LIVRARE.

ACHIZITIILE PRODUSELOR PERSONALIZATE, LA COMANDA SAU MAI SCUMPE DE 400 LEI (CU TVA SI TRANSPORT INCLUS) CARE SE VOR FACE DE PE ACEST SITE SE VA FACE IN BAZA UNUI CONTRACT. PENTRU RESTUL PRODUSELOR CARE SE AFLA IN STOC ESTE SUFICIENTA O COMANDA CU CONDITIA CA ACEASTA SA FIE MAI MARE DE 120 LEI+COSTURI LIVRARE.

TOATE LIVRARILE, CU CONTRACT SAU COMANDA, AU LA BAZA ACCEPTAREA DE CATRE CLIENT A TERMENILOR SI CONDITIILOR PREZENTE.

Contractul la distant care se va incheia intre ATRO si CLIENT va contine in mod obligatoriu:

8.1. Data la care s-a VALIDAT CONTRACTUL pe SUPORT DURABIL (data email) inclusiv acceptul implicit al partilor pentru folosirea SUPORTULUI DURABIL. Daca VALIDAREA  a fost facuta de catre CLIENT la mai mult de 7 zile de la emiterea CONTRACTULUI, ATRO isi rezerva dreptul de a face modificari in CONTRACT, reluadu-se astfel ciclul de VALIDARE.

8.2. Valoarea totala a CONTRACTULUI, inclusiv posibile costuri suplimentare pentru ca CLIENTUL sa fie in cunostinta de cauza la VALIDARE asupra efortului sau financiar.

8.3. Metoda de plata prin transfer bancar :

– Plata in avans 100% pentru produse personalizate sau “la comanda” proiectate si execuate la comanda expresa a CLIENTULUI

– Plata in avans 50% sau 100% pentru proiectare / executare produse mai scumpe de 400 lei (cu tva si transport inclus) din portofoliul ATRO

– Plata la livrare la CURIER pentru produsele existente in stoc.

8.4. Termen de livrare max 30 zile in functie de:

Model /proiectare.

Esenta de lemn disponibila.

Metoda de acoperire.

In functie de complexitate, ATRO si CLIENTUL pot convenii si altfel.

8.5. Garantia acordata PRODUSULUI.

8.6. Mentiunea daca este sau nu posibila retragerea din CONTRACT a CLIENTULUI, in ce conditii si in ce termene.

8.7. CARACTERISTICILE inclusiv poze sau imagini simulate.

8.8. Referire clara la Termenii si Conditiile prezente.

 

  1. Transferarea Riscului

“În cazul livrarilor în care profesionistul livrează produsele către consumator, riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat consumatorului în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către consumator să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către profesionist, fără a aduce atingere drepturilor consumatorului faţă de transportator.” Articolul 20 OUG 34 din 4 iunie 2014.

 

10. Returnarea produselor

Trebuie avut in vedere urmatoarele aspecte particulare:

-ATRO nu isi permite sa lucreze pe stoc, avand in vedere personalizarea produselor, complexitatea productiei si ca urmare pretul in general mare al PRODUSELOR sale; ATRO lucreaza in general pe baza contractelor de proiectare si executie.

-PRODUSELE PERSONALIZATE sau executate la comanda nu pot fi comercializate dacat CLIENTULUI care le-a solicitat

-timpul de executie al unui PRODUS este mare si returnarea lui fara a discuta efecte financiare duce la intarzierea altor comenzi.

Ca urmare:

CLIENTUL isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in maxim 14 zile calendaristice de la VALIDAREA CONTRACTULUI in conformitate cu OUG 34 din 4 iunie 2014, daca prin CONTRACT nu s-a stabilit altfel, numai in cazul PRODUSELOR care NU contin PERSONALIZARE solicitata de CLIENT sau nu au fost executate la comanda speciala a CLIENTULUI!

Pentru acestea din urma, este datoria expresa a CLIENTULUI ca sa analizeze si sa solicite date suplimentare si sa se asigure ca PRODUSUL solicitat si CARACTERISTICILE sunt in conformitate cu dorinte sale. CLIENTUL este informat in aceste cazuri prin CONTRACT ca isi pierde dreptul de retragere din contract.

In cazurile in care retragerea din contract este posibila si se va face inaintea LIVRARII, iar plata in avans a fost efectuata, ATRO se obliga sa returneze costurile neefectuate in baza unui deviz de lucrari déjà executate la data comunicarii de catre CLIENT a retragerii din CONTRACT.

Costurile pentru transportul prin CURIER la returnare in cazul in care renuntarea a avut loc dupa livrare se vor suporta de catre CLIENT.

Rambursarea se va face in 14 zile calendaristice de la primirea coletului de returnarea a PRODUSULUI si numai daca acesta este in aceasi stare in care a fost livrat. Receptia se va face unilateral de catre ATRO. In cazul in care la receptie ATRO se constata stricaciuni aduse PRODUSULUI, ATRO isi rezerva dreptul de a rambursa o valoare mai mica sau de a refuza returnarea. In acest caz, retrimiterea PRODUSULUI se va factura in avans CLIENTULUI.

In cazul PROGRAMELOR EXECUTIVE, care se vor livra electronic, NU exista, in conformitate cu legea, posibilitatea de retragere din contract dupa livrare, iar inainte de livrare se vor aplica rambursarea costurilor neefectuate ca in cazul PRODUSELOR.

Returnarea fara o motivatie plauzibila a PRODUSULUI, ci numai in virtutea legii permisive, va fi considerat un act abuziv al CLIENTULUI care afecteaza grav activitatea ATRO si ATRO isi rezerva dreptul de a mai colabora sau nu in viitor cu acesta.

 

11. Parteneriat

CLIENTUL care doreste sa achizitioneze un PRODUS la comanda sa expresa , pe baza unei idei personale, a unei schite, a unei imagini sugestive sau pur si simplu a unei scurte descrieri, PRODUS original si care nu se afla in portofoliul ATRO la data solicitarii sau nu lezeaza drepturile de autor al unei terte parti, are la dispozitie doua variante:

11.1.    Face mentiunea ca acest PRODUS trebuie sa ramana unicat, numai in posesia sa si in acest caz ATRO se oblige ca acest proiect sa fie clasat numai la dispozitia acestui CLIENT.

11.2.    Face mentiunea de la inceput ca acest PRODUS poate fi comercializat si catre alti CLIENTI. 

IN ACEST CAZ EL DEVINE CU ACORDUL ATRO PARTENER ATRO SI VA AVEA UN CONT IN CARE SE VOR VARSA 5% DIN VANZARILE ATRO IN LEGATURA CU ACEST PRODUS INCLUSIV PRODUSUL (SAU PRODUSELE DACA CANTITATEA A FOST MAI MARE ) CUMPARAT DE CLIENT. PRODUSUL DEVINE PROPRIETATEA ATRO SI ATRO ARE DREPTUL SA IL INBUNATATESCA, SA IL COMPLETEZE IN VEDEREA MARIRII VALORII SALE.

In momentul in care contul va ajunge la valoarea cu care s-a cumparat produsul initial de catre PARTENER, acesta are dreptul sa solicite gratuit alte PRODUSE in limita acestei valori (sau mai mult cu plata diferentei) sau sa solicite valoarea in cash prin transfer bancar. Costurile transferului bancar catre o banca din Romania vor fi suportate de catre ATRO.

Si tot asa in continuare.

11.3.    Pretul in cazurile de mai sus 11.1 si 11.2 sunt identice.

11.4.    PARTENERUL va fi informat trimestrial sau ori de cate ori va fi cazul asupra valorii contului sau conturilor sale.

11.5.    Se vor lua in consideratie inclusiv PRODUSELE de la 11.2 cumparate ulterior de acest CLIENT. 

11.6.    Valoarea varsata in contul PARTENERULUI se va considera 5% din valoarea produsului (inclusiv tva, fara transport).

11.7.    In cazul in care PRODUSULUI I se va aduce ulterior inbunatatiri, suplimentari,etc. de catre ATRO care vor mari valoarea produsului, diferenta de valoare nu se va lua in calcul pentru pct 11.6. Daca vor fi aduse tot de catre PARTENER, diferenta se va lua in calcul.

11.8.    ATRO isi rezerva dreptul de a schimba pretul PRODUSULUI in functie de aspectele de proiectare si executie la un moment dat iar procentul de 5% va urma acest pret. Limita de la care CLIENTUL poate fructifica avantajele sale (adica valoare de cumparare cu tva, fara transport) ramane insa fixa, cea ce avantajeaza CLIENTUL avand in vedere ca cel mai probabil preturile vor avea un curs ascendant.

 

12. Transport

Transportul se va asigura prin curierat rapid.

CURIERUL poate fi mentionat in contract, dar ATRO isi rezrva dreptul asupra alegerii curierului.

Pretul pentru transport nu poate fi contestat de catre CLIENT in baza unor masuratori sau interpretari proprii.

 

13. Declinarea responsabilitatii

13.1.  In cazul platilor interbancare ATRO nu este responsabil pentru achitarea comisioanelor interbancare sau de conversie valutara.

13.2.  ATRO isi rezerva dreptul de a solicita date suplimentare sau poate considera de datoria sa de a aduce informatii suplimentare in urmatoarele 7 zile. Daca la acestea nu primeste raspuns sau confirmare in alte 7 zile, CONTRACTUL/ COMANDA se considera anulat.

13.3. ATRO are datoria de a ambala corespunzator produsele la livrare cu mentiunea pe ambalaj FRAGIL , UMBRELA, SAGETI, etc acolo unde este cazul.

ATRO nu raspunde de deterioarea produselor la transport – este datoria CLIENTULUI de a reception marfa la exepediere si ATRO la returnare.

ATRO nu raspunde de ambalarea necorespunzatoare executata de CLIENT la returnare.

13.4 In cazul in care in termenul legal de garantia apar neconformitati la CARACTERISTICI, CLIENTUL este indreptatit sa solicita rambursarea valorii produsului si a transportului numai dupa returnarea produsului si fara a avea dreptul de a solicita despagubiri sau penalitati suplimentare directe sau indirecte.

13.5. ATRO asigura suportul tehnic al SITEului prin terti si nu raspunde in nici un caz, direct sau indirect, de intreruperea serviciilor oferite.

13.6. Daca intre continutul SITE-ului si CONTRACT exista diferente, prevaleaza informatiile din CONTRACT.

13.7. In cazul in care ATRO lucreaza la comanda folosind fotografii, schite, descrieri sau alte documente ale CLIENTULUI care sa caracterizeze produsul, ATRO este exonerat de orice raspundere in fata unui tert  privind drepturile de autor, raspunderea integrala privind drepturile de autor ramanand in sarcina CLIENTULUI care face comanda.

13.8. Pentru orice produs realizat, ATRO isi rezerva dreptul de avea dreptul de autor asupra componentei 3D cu exceptia in care in contractul de la distanta nu este mentionat altfel.

 

14. Forta majora

14.1.    Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa prezinte justificarea modului in care evenimentul ii limiteaza responsabilitatile

14.2.    Daca in 30 de zile evenimentul de forta majora invocat de catre una din parti nu inceteaza, contractual se poate considera incheiat. Daca au fost efectuate plati in avans acestea se vor returna integral sau partial pe baza unui deviz.

 

 15. Litigii

Orice litigiu aparut intre CLIENT si ATRO va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

16.Dispozitii finale si contact

 ATRO isi rezerva dreptul de a face orice modificare in continutul SITE-ului in ceea ce priveste:

-designul

-CARACTERISTICILE inclusiv FOTOGRAFIILE

-termenii si conditiile

-adresa de contact, etc.

In acest caz ATRO este obligat sa-si anunte, dupa caz, PARTENERII si CLIENTI care au in derulare un CONTRACT, asupra noilor date de contact si dupa caz CARACTERISTICI ,preturi, etc.

CONTRACTELE in derulare isi pastraza acelasi date (CARACTERISTICI, termini si preturi) cu care au fost VALIDATE.

Cărucior de cumpărături
ro_RO
Derulați până sus