1.  Parteneriat

CLIENTUL care doreste sa achizitioneze un PRODUS la comanda sa expresa , pe baza unei idei personale, a unei schite, a unei imagini sugestive sau pur si simplu a unei scurte descrieri, PRODUS original si care nu se afla in portofoliul ATRO la data solicitarii sau nu lezeaza drepturile de autor al unei terte parti, are la dispozitie doua variante:

1.1.         Face mentiunea ca acest PRODUS trebuie sa ramana unicat, numai in posesia sa si in acest caz ATRO se oblige ca acest proiect sa fie clasat numai la dispozitia acestui CLIENT.

1.2.         Face mentiunea ca acest PRODUS poate fi comercializat si catre alti CLIENTI.

IN ACEST CAZ EL DEVINE AUTOMAT PARTENER ATRO SI VA AVEA UN CONT IN CARE SE VOR VARSA 5% DIN VANZARILE ATRO IN LEGATURA CU ACEST PRODUS INCLUSIV PRODUSUL (SAU PRODUSELE DACA CANTITATEA A FOST MAI MARE ) CUMPARAT DE CLIENT. PRODUSUL DEVINE PROPRIETATEA ATRO SI ATRO ARE DREPTUL SA IL INBUNATATESCA, SA IL COMPLETEZE IN VEDEREA MARIRII VALORII SALE.

In momentul in care contul va ajunge la valoarea cu care s-a cumparat produsul initial de catre PARTENER, acesta are dreptul sa solicite gratuit alte PRODUSE in limita acestei valori (sau mai mult cu plata diferentei) sau sa solicite valoarea in cash prin transfer bancar. Costurile transferului bancar catre o banca din Romania vor fi suportate de catre ATRO.

Si tot asa in continuare.

1.3.         Pretul in cazurile de mai sus 11.1 si 11.2 sunt identice.

1.4.         PARTENERUL va fi informat trimestrial sau ori de cate ori va fi cazul asupra valorii contului sau conturilor sale.

1.5.         Se vor lua in consideratie inclusiv PRODUSELE de la 11.2 cumparate ulterior de acest CLIENT.

1.6.         Valoarea varsata in contul PARTENERULUI se va considera 5% din valoarea produsului (inclusiv tva, fara transport).

1.7.         In cazul in care PRODUSULUI I se va aduce ulterior inbunatatiri, suplimentari,etc. de catre ATRO care vor mari valoarea produsului, diferenta de valoare nu se va lua in calcul pentru pct 11.6. Daca vor fi aduse tot de catre PARTENER, diferenta se va lua in calcul.

1.8.         ATRO isi rezerva dreptul de a schimba pretul PRODUSULUI in functie de aspectele de proiectare si executie la un moment dat iar procentul de 5% va urma acest pret. Limita de la care CLIENTUL poate fructifica avantajele sale (adica valoare de cumparare cu tva, fara transport) ramane insa fixa, cea ce avantajeaza CLIENTUL avand in vedere ca cel mai probabil preturile vor avea un curs ascendant.